Schimmel piano hoog model

Met trots kan ik deze echte Schimmel uit Braunschweig aanbieden; één van de mooiste modellen van Schimmel, uit een periode waarin de nadruk werd gelegd op de hoogste bouwkwaliteit.

Uiteraard voorzien van een echt renner mechaniek, een klavier met 88 toetsen, en moderator voor de late uurtjes.

Tevens is deze schimmel voorzien van een piano-brede lessenaar, ideaal voor langere muziekstukken, en een bovenklep met stok voor genieten op concert-niveau.

Waar deze instrumenten om bekend staan is de prachtige toon: deze piano kan fluisteren in zachte passages, gelijk met het linker-pedaal van een vleugel; in Forte is er de helderheid, grootsheid, echter met een warme inborst en niet schel. Al het beste van de Duitse piano is hier te beleven. Natuurlijk vergeet ik hier niet de rollende bassen, die doen denken aan wat aanvankelijk alleen Steinway in een piano voor elkaar kreeg, en qua beleving doet denken aan een grote kamervleugel.

Deze Schimmel voelt zich thuis in ieder interieur, en is rank van vorm, en tijdloos. Dit instrument komt van de eerste eigenaar, ziet er fraai uit, en is, zeker vergeleken met een nieuwe Schimmel, zeer aantrekkelijk geprijsd.