Diversen

Yamahapiano

Inkoop

U kunt ons laten weten dat u uw instrument verkoopt. Als het voor ons interessant is, dan kopen wij uw instrument. Voordeel: u heeft direct geld en ruimte, geen advertenties plaatsen en geen mensen over de vloer.

Verkoopbemiddeling.

Bemiddeling: als u klant bij ons bent: laat ons weten dat u uw instrument verkoopt. Mochten wij geïnteresseerden krijgen voor uw instrument dan sturen wij die naar u toe. Dit is kosteloos.  Ook kunt u op ons terugvallen als u bv. kopers bij u thuis krijgt. Ze kunnen zich dan bij ons informeren, en dit kan uw verkoop bespoedigen. Eveneens gratis.

Consignatieverkoop: uw instrument wordt dan in onze winkel te koop aangeboden. Dit is niet bij alle instrumenten mogelijk, en geschiedt onder zeer duidelijke afspraken. Bel ons even op en wellicht is dit voor u interessant.

Verhuur

Wij verhuren al meer dan twintig jaar instrumenten voor concerten, maar ook voor het eerste jaar dat er pianoles gevolgd wordt.

Aankoopbemiddeling

Stel u heeft ergens een piano of vleugel te koop zien staan en u overweegt deze aan te schaffen. Dan is het van groot belang dat u geen kat in de zak koopt. De ervaring leert dat er helaas veel instrumenten te koop worden aangeboden voor een ogenschijnlijk lage prijs, met grote, onherstelbare gebreken, of een (te) grote onderhoudsachterstand. Zo kan het ook makkelijk gebeuren dat de prijs die er gevraagd wordt veel te hoog is. Voor een bescheiden bedrag kunnen wij voor u een aankoopkeuring verzorgen, zodat u weet wat u koopt. U staat bovendien sterker bij de onderhandeling over de aankoopprijs, en komt niet voor verrassingen te staan. De bemiddeling verloopt mondeling: bij een taxatie ontvangt u een schriftelijk rapport.

Taxatie van piano’s en vleugels.

Wij taxeren uw instrument bij:

  • Aan- en verkoop
  • Voor de verzekering
  • Bij opgelopen schade