Steinway & Sons model O

Wij hebben zojuist binnengekregen: een schitterende Steinway & Sons, model O. Dit instrument komt van de eerste eigenaar die hem altijd heeft gekoesterd. Deze vleugel is misschien wel het meeste geliefde model van Steinway: met zijn 1.80 meter is hij goed te plaatsen, en heeft hij de toon van een volwassen vleugel. De kast is uitgevoerd in zwart hoogglans, en de vleugel is in Hamburg gebouwd. Dit instrument is nu geheel in originele staat zoals hij nieuw is aangekocht.

Wie heeft er niet het verlangen gehad om eens op een echte Steinway te spelen? Het merk blinkt uit in de gedegen fabricage, en het gebruik van de allerbeste materialen. In alle concertzalen is er wel een Steinway te vinden, en vele beroemdheden gingen u voor bij de aanschaf van een Steinway. Uniek is dat er bij Steinway altijd de originele onderdelen leverbaar blijven, en u dus levenslang de garantie krijgt dat uw vleugel optimaal bespeelbaar en onderhouden zal blijven.

Omdat wij de hoogste eisen stellen, en omdat wij de vleugel willen aanbieden in een conditie die met nieuw te vergelijken is, hebben we ervoor gekozen om deze Steinway een revisie te geven. Hierbij worden o.a. de hamers en snaren vervangen. De wens van de vorige eigenaar is dat deze vleugel terecht komt bij een echte liefhebber of professional.

prijs is op aanvraag, inruil in overleg.

interieur van de vleugel voor revisie